She`s The ONE in Business Limited Edition

01

ЗА ФОРМАТА

В поредицата She`s The ONE in Business Limited Edition ще ви срещаме с жени, за които успешният бизнес не е самоцел и източник на благоденствие, а Бизнес за По-Добър Живот; Бизнес в Полза на Науката; Бизнес в Подкрепа на Еманципацията; Бизнес за По-Добро Съществуване; Бизнес за Бъдеще…

От октомври 2022 до май 2023 година dir.bg ще подреди Пъзела на Успеха, разказвайки личните истории, сглобявайки правилните части, съставляващи Есенцията на Сполуката с една- едничка цел – тези Дами да са вдъхновие…

Вдъхновението в наши дни може да се открие навсякъде – онлайн, в бар, в телевизионно предаване или филм, по старомодния начин – на среща. Вдъхновение в наши дни несъмнено ще открием в думите на всяка една от Дамите на Върха, които ще ви представим в специалното издание на She`s The One: Първите Дами в Бизнеса.

Очаквайте разговори за успеха и женските тайни за привличането му всяка седмицата в портала dir.bg, секция “Бизнес”. Потърсете частите от Нашия Пъзел на Успеха в социалните мрежи!

А през май месец ще отпразнуваме заедно цялата картина – краят на това вдъхновяващо приключение, което ще завърши с фотоизложба!

За събитието