21 март 2023 г.

Пето издание през 2023 г.

She is the one event

“Stories To Inspire!” е темата, вдъхновила петото издание на традиционната селекция She`s The ONE! 2023 на Dir.bg. Представяме Ви историите на 6 жени, имали визията за дните напред, канализирали идеи и стремежи в хоризонта отвъд настоящето чрез активността си тук и сега. Чрез словото, вярата, погледа, дисциплината и добротата, те проправят пътя на Човека отвъд постиженията на информационните технологии и науката, за да пазят онова, което ще остане в годините напред – Човека и неговата съприкосновеност с Човека чрез необятните пространства на вътрешните им светове.

SHE CAN DO ANYTHING

Локация

През 2023 дом на She’s The One ще бъде Sofia Live Club, който е един от най-големите клубове за жива музика в София и отговаря изцяло на високите стандарти от европейската и световна клубна сцена.

Магнетичното и любопитно място събира в едно общество не само българските музикални таланти, но и новата селекция дами на Dir.bg с които отправяме поглед надалеч, за да разчетем важните уроци от миналото, които да хвърлят светлина върху смислените стъпки и бъдещето.

Под звуците на арфа, в компанията на тематично меню с космически коктейли, великолепната шесторка на She’s The One 2023 сяда заедно на една маса, за да проследим стъпките на всяка от тях към истинския успех и стойностното признание.

Партньори

Организатор

Вашата сила е да продължавате напред.
Нашата сила е да се променяме с вас.