Трето издание

She is the One 2021: НЕПОВТОРИМИТЕ!

В търсене на неповторимите български жени, които оставят своите дълбоки белези по настоящето, преминава традиционно събитие на Dir.bg – She`s The One 2021 Обстоятелствата не могат да ни спрат да показваме добрите примери, затова и в пандемичната година срещите  с едни от най-забележителните, активни и вдъхновяващи жени на нашето време са достъпни за всички!

She`s The One се проведе под формата на ексклузивни, откровени интервюта с дамите, които трудно отключват сърцата си и рядко се отварят безрезервно за масовата аудитория, за да говорят за себе си. Но сторят ли го – имат какво да кажат за успеха, паденията, спадовете и уроците в живота си.  

Освен че се промъкнахме в съзнанията на тези дами, ще ви ги представим и по начин, по който не сте ги виждали – в концептуални фотосесии, илюстриращи най-силните им послания.В търсене на неповторимите български жени, които оставят своите дълбоки белези по настоящето, премина традиционно събитие на Dir.bg – She`s The Onе 2021 Обстоятелствата не могат да ни спрат да показваме добрите примери, затова и тази година срещите ни с едни от най-забележителните, активни и вдъхновяващи жени на нашето време ще бъдат достъпни за всички!