Пето издание

She is the One 2023: SHE CAN DO ANYTHING

В петото издание на традиционната селекция She`s The ONE! 2023 на Dir.bg ви представяме историите на 6 жени, имали визията за дните напред, канализирали идеи и стремежи в хоризонта отвъд настоящето чрез активността си тук и сега. Чрез словото, вярата, погледа, дисциплината и добротата, те проправят пътя на Човека отвъд постиженията на информационните технологии и науката, за да пазят онова, което ще остане в годините напред – Човека и неговата съприкосновеност с Човека чрез необятните пространства на вътрешните им светове..

She`s The One се провежда под формата на ексклузивни, откровени интервюта с дамите, които трудно отключват сърцата си и рядко се отварят безрезервно за масовата аудитория, за да говорят за себе си. Но сторят ли го – имат какво да кажат за успеха, паденията, спадовете и уроците в живота си.  

Освен, че се промъкнахме в съзнанията на тези дами, ще ви ги представим и по начин, по който не сте ги виждали – в концептуални фотосесии, илюстриращи най-силните им послания. Обстоятелствата не могат да ни спрат да показваме добрите примери, затова и тази година ще ви срещнем с едни от най-забележителните, активни и вдъхновяващи жени на нашето време!

Дарина
Такова

Александра
Сърчаджиева

Симона Дянкова

Симона
Дянкова

Проф. Мариана Мурджева

Доц. Мария Юнакова

Доц. Мария
Юнакова

Радина Червенова

Радина
Червенова

Партньори

Организатор

Вашата сила е да продължавате напред.
Нашата сила е да се променяме с вас.